O nama

lokalmediaheadMEDIJSKA GRUPA – LOKAL MEDIA

LOKAL MEDIA je najjača i najuticajnija medijska mreža u Vojvodini. U sastavu medijske grupe su: List „Zrenjanin“, „Nove kikindske novine“, „Vršačka kula“, „Somborske novine“, „Subotičke novine“, „Nedeljne novine“, i nedeljne informativne novine „Novosadski reporter“ iz Novog Sada.
Kroz decenije rada uspostavili smo stroge novinarske standarde, izveštavali smo o svemu onom što je kontroverzno, zatvoreno, kompromitovano, kao i o fenomenima, kompanijama, političarima, funkcionerima ili nesavesnim pojedincima. S druge strane, ideje koje afirmišemo dobijaju apsolutnu podršku naših čitalaca.

Mediji koji čine LOKAL MEDIA svakako su i pojedinačno najuticajnija informativna glasila na teritoriji koju pokrivaju, i to bez konkurencije, a istovremeno su kao članovi medijske mreže jedinstvena informativna snaga čitave naše pokrajine.

Svaka informacija, afirmativna ili negativna, može se multiplikovati sedam puta!

Opštine i gradovi koje LOKAL MEDIA pokriva svojim izdanjima među najrazvijenijima su u Vojvodini, te se tako informacije plasiraju čitaocima sa znatnim materijalnim, intelektualnim i statusnim potencijalom.

LOKAL MEDIA ima snažan uticaj koji se prati na osnovu:

  • statistike kontinuirane lojalnosti čitalaca i pretplatnika,
  • uticaja na lokalno javno mnjenje,
  • jedinstvenog uticaja na pokrajinsko javno mnjenje,
  • čvrste pozicije legitimnog servisa građana Vojvodine.
    LOKAL MEDIA kao poslovni partner može garantovati:
  • snažnu podršku promotivno-informativnim aktivnostima kompanije-partnera,
  • sveobuhvatni kanal za marketinšku komunikaciju,
  • jedinstvenu bazu podataka i segmentaciju tržišta,
  • targetiranje određene multikulturalne ciljne grupe uz preporuke o mentalitetu, navikama i specifičnostima čitalaca odnosno potencijalnih potrošača i klijenata.

U Vojvodini jedino LOKAL MEDIA može osigurati uspešno prenošenje poruka i realizovanje marketinških kampanja u štampanim medijima regionalnog karaktera, kako najsloženijih tako i pojedinačnih.
LOKAL MEDIA snažan je i uticajan medijski saradnik koji će osigurati ostvarenje poslovnih ciljeva kompanije-partnera.

ČLANOVI MEDIJSKE GRUPE

Novosadski reporter

Novi nedeljnik koji se publikuje četvrtkom i distribuira na teritoriji Novog Sada. Tiraž je 5.000 primeraka.

List „Zrenjanin“

Međuopštinski nedeljnik koji se publikuje petkom na teritoriji Srednjobanatskog okruga: u Zrenjaninu, Žitištu, Novoj Crnji, Sečnju i Novom Bečeju. Izlazi na 64 strane u tiražu od skoro 10.500 primeraka.

Subotičke novine

Najstarije su novine u Vojvodini, publikuju se svakog petka već 115 godina i distribuiraju na teritoriji Subotice. One su u svakom pogledu kulturna baština ne samo grada već i čitavog regiona. Trenutno imaju tiraž od preko 4.100 primeraka.

Somborske novine

Publikuju se svakog petka još od 1954. na teritoriji Sombora i Apatina. Trenutni tiraž je preko 8.000 primeraka.

Nove kikindske novine

Publikuju se četvrtkom i distribuiraju na teritoriji Kikinde. Tiraž je preko 3.500 primeraka.

Vršačka kula

Publikuje se svakog petka i distribuira na teritoriji Vršca, Alibunara, Plandišta i Bele Crkve. Tiraž je preko 1.800 primeraka.

Nedeljne novine

Publikuju se subotom i distribuiraju na teritoriji Bačke Palanke i okolnih sela. Imaju pedesetogodišnju tradiciju. Tiraž je 2.200 primeraka